En helg i Göteborg

10 Nov

För några veckor sedan hade jag och en vän en helt underbar helg i Göteborg.
Vi kom båda dit vid halv tre för att sedan checka in på hotellet sedan bara det av till Avenyn för lite shopping. Det blev lite shoppat för mig kaffe i Nespressobutiken, en blus på Lindex, skor på din ska och ett par byxor på HM, så jag fick mig en hel dress för en utekväll i stan.
Det blev middag på hotellet den var helt okej kunde ju varit bättre. Vi båda fick ont i magen efter ett surt vin. Efter lite bubbel på rummet gick vi vidare ut på Avenyn.
IMG_0196
Det blev en kul kväll med skratt och dans. Jag sov som en stock den natten så skönt
Lördagen startade med två trötta brudar vid frukostbordet men efter lite mat i magen drog vi in till stan för lite shopping.
Denna dag fick jag inte köpt mycket lite smått och gott på Body Shop men huvudsaken var ju att vi hade det kul. När vi kände oss färdiga på stan och skulle ta spårvagnen hem så hade den ändrat hållplats och det gjorde den några gånger tills vi gick på fel vagn och hamnade ute i Gamlestan, tur man varit där innan och hittade en spårvagn som gick raka vägen mot hotellet.
Blev att dra sig ut på sängen innan man snabbt bytte om och fixade till sig för att äta på Restaurang Kometen. Där mötte vi upp min syster och vi hade en så mysig kväll och åt ljuvlig god mat. Dit kommer jag gå igen. Vi gick till hotellet för vi var så trötta men tog en drink innan det blev sängen. Den natten sov jag så gott igen.
Blev en god frukost och sedan spa på hotellet så skönt det var. Blev ytterligare shopping och vi avslutade vår helg med att äta sushi innan vi tog oss vidare hemåt.

Ett stort tack till dig Emma för denna fina helg som kommer finnas i mitt hjärta.

Puss och kram vi ses på stan!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: