Gran Canaria besök

31 Jul

Efter att vi hade sovit på hotell i Fredrikshamn tog vi färgan över till Göteborg. Vi åt en mycket god frukost och njöt av det fina havet. Jag satt ute med min bok så härligt. Efter fyra timmar till havs kom vi fram till Göteborg där ett besök på Liseberg väntade. Det var inte lätt att hitta parkering men vi lyckades till slut. Gick mot Liseberg där det var massor med människor kön var ända fram till Rondos ingång, men vi hade bokat innan så det var bara att kliva in. Vi hämtade ut våra åkpass och gick till Lisebergsbanan. Den är en av de bästa på Liseberg lite lagom läskig. När det var över gick vi upp till våra vänner som hade åkt Helix. Det blev varma kramar från alla fyra som vi inte sett sedan de flyttade från Gran Canaria. Under våra första år på Gran Canaria umgicks vi nästan varje helg och hade det så roligt. Det var som tiden stått stila och vi klaffade bra även barnen så roligt att se. De långa körerna gjorde att vi kunde prata och ha trevligt under tiden så det märktes inte att vi väntade i upp till en timme i bland.

Efter Liseberg åkte vi hem till oss och åt räkor måste ju bjuda Stockholmarna på riktiga skaldjur 😉. Det blev en prat om en massa minnen och vi hade det så trevligt.

Nästa dag fixades mina ögonbryn till äntligen av ett proffs. Hon trådande och noppade för det var inte så bra ljus och sedan hade hon ögonbrynsskola med mig och det blev en brynpenna.


Den fanns här i den lokala parfymerian.

Det var helt underbara dagar och det blev en gruppbild på oss också.


Tänk att tiden kan stå stilla och vi njuter av varandra när vi ses.

Puss och kram vi ses på stan!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: